A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2017 Augusztus
H K Sze Cs P Szo V

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

júl

22

 

 

 

 

 

 

Ritka nap az olyan, amikor az egész napot otthon töltöm!

Kérdi a Párom:

- Ma mit csinálsz?

- Itthon leszek!

- Az jó!! De akkor most hova mész?

- Csak beszedem a bogyóimat, ( 4 spirulina, 1-1 ganoderma, egy cordyceps, 2 feketekömény kapszula, oroszlánsörény gomba, omega 3, és a Culevit megelőzésre) megiszom a DXN kávém, és elmegyek piacra, a halashoz, könyvesboltba, bankba, ........

 

         

 

- De hát azt mondtad ma itthon vagy!

- Persze, nem megyek messzire, csak itt a környéken leszek, nem megyek egyik lányhoz sem, a fiúnkhoz sem, a Keresztmamámnak megvettem mindent, de .....OK!! Majd jövök!


Én elmentem a vásárba....... :)


 

 

Kb. 2-3 óra múlva már otthon is vagyok!


Együtt esszük a gyümölcsöt, az ebédet, aztán megiszom a délutáni kedvenc DXN fehér kávém, majd szól a telefon és én már megint úton vagyok!

 

 

 

Rendeltek egy kávét, vagy spirulinát, vagy bármilyen DXN terméket, és én már viszem is! Hisz így a szállítás "ingyenes", én pedig néhány tanácsot tudok adni személyesen a vásárlómnak.


Hazaérve a Párom a számító gépe elött dolgozik, én is leülök az enyémhez, és írok reklámot, blogot, vagy csak egyszerüen játszom, levelezek, csetelek, hisz kikapcsolódásra nekem is szükségem van! :)


Ö addigra már megvacsorázik, ( kefirt ), én is eszem valamit, majd jöhetnek az esti bogyók: 4 spirulina, 2 feketekömény kapszula, magneB6 és a Culevit megelőzésre!

 

Elpakolok, beállítom az ébresztőt, mert holnap már nem maradhatok itthon, vár a lányom, és az unokák!

 


Azért kell néha egy kicsit otthon is lenni! :)

 

 

 

júl

6

Kávét főztem nagyon sokáig. Szerettem az illatát, még ki sem folyt a kávéfőzőből, de már a csábító illata odavonzott a kávéfőző mellé. Aztán amikor nagyon megtömtem, akkor meg robbant, így nem szívesen voltam olyankor a konyhában.


De arra gondolni sem mertem volna....... inkább olvasd el a cikket.

 

Betegség egyenesen a kávéfőzőből

 

A kávéfőző gépek gőze a modern, jól szigetelt lakásokban segítheti azoknak a gombáknak az elszaporodását, amelyek aztán toxinokat bocsátnak ki, károsítva az egészségünket.


A tévéreklámokban a modern kávéfőző gépek a csodás élet nagyszerű tartozékai, amelyeket természetesen sikeres és igen jó megjelenésű emberek használnak. Ezeknek az eszközöknek azonban (ahogy a gőzt kibocsátó háztartási szerkezetek mindegyikének) van egy sötét oldaluk is, amelyről a reklámokban nem esik szó. Most azonban az Applied and Environmental Microbiology című folyóirat tanulmányt közölt, amely bemutatta, hogy mekkora kockázatot jelentenek a tapétákon kifejlődött gombából származó, a levegőben terjedő toxikus részecskék.

Már az is elég a mérgező szemcsék elszabadulásához, ha egy szobában sétálva légáramot keltünk. A toxikus anyagot aztán mélyen belélegezzük. Az egyik típusú toxin akkor keveredik a levegőbe, amikor ablakot nyitnak, vagy a huzat becsapja az ajtót. A következmény kisgyermekeknél tüdővérzés lehet amerikai vizsgálatok szerint. Ezek a toxinok szintén szerepet játszhatnak a "beteg ház betegségben", amelyet olyan emberek kapnak el, akik a gombák által megfertőzött épületben élnek vagy dolgoznak, és asztmás rohamok, köhögés, viszkető bőr és fejfájás kínozza őket.

Jean-Denis Bailly, a cikk társszerzője, a Toulouse-i állatorvosi iskola szakértője szerint a kávéfőző gépek kedvező feltételeket teremthetnek a gombás növekedéshez. Szerinte a kávéfőzők csak egy példát adnak olyan gépekre, amelyek gőzt bocsátanak ki a beltérben, és növelik a páratartalmat, elősegítve a gombák növekedését. "Minden, ami növelheti a páratartalmat, segíthet a gomba növekedésének, hiszen a hőmérséklet és az építőanyagok a legtöbb esetben kedvezőek a számukra" - figyelmeztetett.

A szakértő úgy véli, hogy az egyre energiahatékonyabb lakások iránti kereslet növekedése súlyosbíthatja a problémát, mivel a túlságosan jól záró szigetelés nemcsak az energia megszökését akadályozza meg, hanem fenntartja a gombáknak kedvező  is.


A tanulmány különböző, lakásokban tenyésző gombafajok által termelt toxinokat vizsgált. Az egyik ilyen gombafaj a penicillium  brevicompactum, amely mérgező, levegőben terjedő részecskéket termel, ezek elszabadulásához pedig elegendő a másodpercenként mindössze 0,3 méteres sebességgel mozgó levegőáram, amelyet a helyiségben megforduló emberek is kelthetnek.

A gyermekek tüdővérzéséhez kapcsolódó Stachybotrys chartarum levegőbe jutásához már komolyabb, 6 m/s-os huzat kell. Ehhez ablaknyitás vagy becsapódó ajtó szükséges.

Az Aspergillus versicolornak már harmadennyi légsebesség is elég, hogy mérgező részecskéi a levegőbe kerüljenek.  A toxin általában a felkavarodó porhoz tapadva jut a légzőrendszerbe.

A kutatásra válaszolva David Denning, a Manchester Egyetem fertőző betegségekkel foglalkozó professzora, a National Aspergillosis Center igazgatója elmondta: "A gombatoxinok (mikotoxinok) irritálhatják a szemet, a torkot, a szinuszokat és a tüdőt, és fejfájást is okozhatnak. Ez a tanulmány megmutatja, hogy e toxinok általában porral és spórákkal összekapcsolva találhatóak meg a levegőben, és várhatóan felszívódnak. A begombásodott tapétát el kell távolítani vagy meg kell tisztítani az egészségi problémák elkerülése érdekében."

A penész megjelenhet a falakon, a ruhaneműkön, a könyveken és a játékokon. Jellegzetes színe és szaga

még a legszebb otthont is elcsúfíthatja. A penész tulajdonképpen különböző gombafajták összefoglaló neve, melyeket a szabadban és fedett helyiségekben egyaránt megtalálhatunk. 


A tanulmány azt is kimondja, hogy e toxinok "beteg épület szindrómáhhoz" is kapcsolódnak, bár több kutatásra van szükség a toxikus részecskék pontos mennyiségének és egészségügyi hatásainak meghatározásához.

A szerzők csak a tapétákon termő gombákat vizsgálták, de Dr. Bailly azt mondta, hogy fán és festett üvegszálas anyagokon is képesek megtelepedni. Habár a penészgombák mikroszkopikusak is lehetnek, ekkor pedig szabad szemmel nem lehet felfedezni őket, mégis tudjuk, hogy potenciálisan szerepet játszhatnak az asztmás rohamokban és légzési problémákban.

Forrás: dailymail.co.uk

Az egész cikket itt ovashatod:

http://www.hazipatika.com/eletmod/veszelyben/cikkek/betegseg_egyenesen_a_kavefozobol/20170626163849&utm_source=hirkereso.hu&utm_medium=www&utm_campaign=hirkereso_20170628?autorefreshed=1


VISZONT


Lehet, hogy nekem is a fejfájásom a kávéfőzőnek köszönhettem??

Talán lehet!

De, már nem fáj a fejem, mert nem főzök kávét! Sőt! Meg sem iszom a főzött kávét, mert már kétszer rosszul lettem tőle. Étteremben kértem kávét, ebéd után, de nem kellett volna! Azóta inkább viszem a saját kávém, kérek egy csésze meleg vizet vagy tejet, és belekeverem a saját, kedvenc egészséges kávém!


Mert ehhez a kávéhoz nincs szükség gombát terjesztő, méreg drága, esetleg robbanás veszélyes kávéfőzőre!

Nincs időt rabló készülődés, várakozás, esetleg még konyha festés is, csak egy csésze, egy tasak ganodermás, első osztályú arabica kávéra, és mézre, vagy cukorra, aki édesen szereti!


Érdemes kipróbálni!

Én már négy éve próbálgatom, válogatok a 8 féle kávéból, amiből 4 feltételen a kedvencem.


Itt rendelhetsz akár kóstoló csomagokat, aztán meg ha kiválasztottad melyik ízlik, ahhoz is itt juthatsz hozzá:

http://ganodermama.dxn.hu/termekek

jún

24

Máj problémád van? Kávézz!!

2017.06.24 - szombat

 

A kávé így hat a májra

 

A kávé és a gyógyteák jótékony hatásait számos tanulmány igazolta már, holland tudósok azonban a közelmúltban megállapították: ezek a népszerű italok segíthetnek megakadályozni a májfibrózist vagy a krónikus gyulladás okozta problémákat. 

 

Mire jó a kávé?

Ébredés után az első gondolata egy jó csésze kávé vagy tea? Nincs egyedül: a koffeintartalmú italokat tömegesen fogyasztjuk napi szinten, hogy éberebbek legyünk, hogy jobban tudjunk koncentrálni, vagy éppen hogy kevésbé érezzük fáradtnak magunkat. Hogy mire jó ez a népszerű ital, arról bővebben az alábbi cikkünkben írtunk!

 

Májvédő hatása lehet

Az elmúlt évtizedekben az egészségtelen étkezésnek és a mozgásszegény életmódnak is köszönhetően világszerte megnőtt bizonyos megbetegedések előfordulása. A feldolgozott élelmiszerek és a cukrokban gazdag, ám tápanyagokban szegény ételek fogyasztása miatt túl sok zsír halmozódik fel a májban, amely így nem tudja megfelelően elvégezni a méreganyagok kiválasztását. 

 

 

Májunkat is védheti a kávé és a gyógytea rendszeres fogyasztása

 

Májunkat is védheti a kávé és a gyógytea rendszeres fogyasztása

Ezúttal a kávé és bizonyos teák hatását vizsgálták meg holland szakemberek egy 2400 embert bevonó tanulmányban. A résztvevők mindegyike 45 év feletti, akiket általános orvosi vizsgálat alá vetettek, kiemelt hangsúllyal vizsgálva a hasi területet és a májat. Kitöltöttek továbbá egy kávé- és teafogyasztásra vonatkozó kérdőívet is, amelyből az is kiderül, hogy például növényi, zöld vagy fekete teát fogyasztanak-e legszívesebben.

A kutatók úgy tapasztalták, hogy a rendszeres kávéfogyasztók között jelentősen alacsonyabb a májbetegségek előfordulásának aránya, függetlenül attól, hogy milyen környezetben élnek és életmódot követnek. Ugyanez igaz a teafogyasztásra is, amely a májbetegség okozta hegesedést gátolja meg. "Az olyan könnyen elérhető és olcsó árucikkek, mint a kávé és tea ideális megoldást nyújthatnak a májbetegségek visszaszorítására világszerte" - mondta el a kiértékelést követően a kutatást végző Dr. Louise Alferink.

 

Ezt a "máj védő" cikketitt találtam:
http://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/hepatitis/cikkek/a_kave_igy_hat_a_majra

 

jók a máj enzim regenerálására:

1.Cordypine
2.Cordycep
3.RG/GL (ganoderma kapszulák és a
4, GANODERMÁS KÁVÉ

 

       

                                         

 

 

 

 

 

Használat elött kérdezze meg orvosát a termékek használatáról!

 

 

 

jún

11

NE csak ma!!!

2017.06.11 - vasárnap

 

1. Csak ma boldog leszek. Hiszem, hogy Lincolnnak igaza volt: "a legtöbb ember olyan boldog, amennyire elhatározza magát, hogy az legyen". A boldogság belülről jön, nem külsőségektől függ.

 

2. Csak ma megpróbálok alkalmazkodni az adott helyzethez, és nem vágyaimhoz igazítani mindent. Úgy veszem családomat, üzleti ügyeimet és szerencsémet, ahogy jön, és én alkalmazkodok hozzájuk.

 

3. Csak ma törődni fogok testemmel. Megdolgoztatom, vigyázok rá, táplálom, nem élek vele vissza, és nem hanyagolom el, hogy tökéletesen engedelmeskedjen parancsaimnak.

 

4.Csak ma megpróbálom csiszolni az elmémet. Tanulok valami hasznosat. Nem leszek szellemileg tunya. Olvasok valamit, ami erőfeszítést, gondolkodást és figyelmet kíván.

 

 

5. Csak ma edzeni fogom a lelkemet háromféle módon; jót teszek valakivel és titokban tartom. Megcsinálok két dolgot, amihez nincs igazán kedvem, ahogy William James mondja, csak az edzés kedvéért.

 

6. Csak ma kedves leszek. Olyan jól fogok kinézni, ahogyan csak tudok, csinosan öltözködöm, halkan szólok, udvariasan viselkedem, bőkezű leszek a dicséretekkel, senkit sem bírálok, nem találok hibát semmiben, és nem próbálok meg senkit sem megrendszabályozni vagy megjavítani.

 

7. Csak ma megpróbálok csak a mai napnak élni, nem akarom életem minden gondját egyszerre megoldani. Tizenkét órán keresztül képes vagyok megtenni olyan dolgokat, amelyeken egy életen át képtelen lennék.

 

8. Csak ma programot készítek. Leírom, mit akarok csinálni minden egyes órában. Lehet, hogy nem tartom be, de meglesz. Ez megszabadít két nyűgtől. A sietségtől és a bizonytalanságtól.

 

9. Csak ma szakítok magamnak egy fél órát, és pihenni fogok. Ebben a fél órában néha Istenre fogok gondolni, hogy egy kicsit távlatokban is gondolkodjak.

 

10. Csak ma nem fogok félni, főleg attól nem, hogy boldog legyek, hogy élvezni tudjam a szépet, hogy szeressek és higgyem, hogy akiket szeretek viszontszeretnek.

 

 

(Dale Carnegie - Sikerkalauz 2)

jún

10

Ujabb siker

2017.06.10 - szombat

Gratulálunk a 300 PPV Privileg Club tagjainak!

 300ppv_logo1_01_05_01

 

A 2017. január-feburár-március-április hónapok 300 PPV Privileg Club tagjait megajándékozzuk egy DXN logóval ellátott hűtőtáskával.

 

 tska_montzs_540

 

Kérünk Benneteket, amennyiben az adott hónapokban klubtaggá váltatok, vásárlásotok vagy megrendelésetek alkalmával jelezzétek felénk, hogy milyen módon szeretnétek az ajándék hűtőtáskát átvenni:

 

- személyes vásárlás esetén, az ügyfélszolgálaton

 

- csomagküldés esetén kérjük, jelezzétek, hogy a megrendelésetekkel küldjük el részetekre!

 

 

Ambrózy Anikó - SD Ivácson-Pál Zita - SA
Balázs Eliza - SA Karsa Andrea - SD
Balázs István - SR Kecskés István és Győri Éva - SD
Barile Pasquale - SSD Kiss Andrea - SR
Batta Elekné - SA Kócsó-Fodor Anikó és Kócsó László - CA
Batta Mónika És Kazinczi Ferenc - SSD Kovács Lajos - SD
Bíró Anikó - SSD Lukács Károlyné - SA
Bolyós Tamás - SA Mihalik Béla
Böczkös-Borsay Andrea Böczkös István - ETD Mikolics Éva - SR
Börtsök Zoltán - SD Molnár Györgyné - SA
Bussy Sándor - Szövetes Éva - GD Nagy Cecilia - SA
Czérna Tündi És Szabolcs - CD Nagy Józsefné - ESD
Csipkay Hajnalka És Bartha István - SA Nagy László és Lükő Tímea - DD
Csipkay Miklós - SD Németh Eszter - SA
Dávid Attila És Elek Ildikó - SR Neuberger Frigyesné - ESD
Dávid Szabolcs - SA Orsy László - ESSD
Dávidné Toldi Ilona És Dávid János - SR Pap Péter - SR
Deák Viktor és Deákné Nagy Nikolett - SA Paulik Tiborné
Diviák Mihály - SD Paulinné Bukovics Mariann - SA
Diviák Zsuzsanna - SA Proityné Kurali Edit - SA
Döbreiné Deli Erzsébet - SD Romhányi Csabáné Dr. Tálas Mária - SA
Dr. Gresz Veronika - SA Romhányi Marianna És Gadányi György - SD
Elek Ildikó - SR Roszkos Lászlóné - ESD
Éles Vilmosné - SA Tóth Ferencné
Faragóné Keserű Judit és Faragó István - TD Tóth Lajos - ESD
Farkas Mihály - SA Tóth Zsanett - SA
Gal Mária - SSD Török Imre - SA
Glumacné Andó Mária - SR Ulveczki Ágnes - SA
Horánszky Máté Ungvári Géza - SA
Horváthné Molnár Katalin - ESD Varga Csaba - SA
  Zakariás László és Ildikó - SA